All inclusive last minute

All inclusive last minute

Een last minute vakantie kan natuurlijk ook gewoon all inclusive! Lekker goedkoop volledig verzorgd worden en genieten van een complete vakantie.

Veel vakantiegangers willen een zo’n goedkoop mogelijke vakantie boeken. In deze dure tijden moet er toch bespaard worden op veel dingen zoals vakanties. Er wordt gekeken welke aanbieder en welke bestemmingen het goedkoopst zijn. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een all inclusive vakantie. Bij dit concept wordt er vooraf een bepaald bedrag betaald waarmee de gehele vakantie is voldaan. All inclusive vakanties worden de laatste jaren steeds vaker geboekt. De meeste vakanties duren ongeveer 8 dagen tot 30 dagen.

All Inclusive betekent dus alles inclusief. Dit wil zeggen dat in uw vakantie alles inbegrepen is: hotel/resort, ontbijt, lunch en diner. U weet dus van te voren exact waar u aan toe bent en wat uw vakantie gaat kosten.

Er zijn verschillende soorten All Inclusive vakanties. Bij alle All Inclusive vakanties zit altijd het verblijf, ontbijt, lunch en diner bij de prijs inbegrepen. De inhoud van de All Inclusive vakanties is vaker echter uitgebreider dan bovenstaande. Vaak zit er ook onbeperkt frisdrank, bier en wijn en sterke dranken bij inbegrepen. Naast het eten en drinken kunt u vaak ook gebruikmaken van verschillende faciliteiten zoals wellness, fitness en dergelijke.

Een andere goedkope vakantie is de last minute vakantie. Last minute vakanties worden op het laatste moment geboekt en zijn vaak veel voordeliger. Accommodaties zitten soms niet helemaal vol, en ze willen toch nog klanten trekken, de prijs van de accommodaties gaan dan naar beneden. Het kan soms oplopen tot een korting van 50% op de normale vakantieprijs.  Het nadeel van een last minute vakantie is dat er niks van te voren gepland kan worden, alles moet op het laatste moment worden geregeld. Ook het boeken van een last minute vakantie is de laatste jaren sterk toegenomen.

In zonbestemmingen zoals: Turkije, Griekenland, Spanje, Mexico, Bali, de Caribbean of de Canarische eilanden vind je een ruime keuze aan prachtige resorts en hotels. Een groot voordeel van deze landen is het prachtige weer. De zomerperiode duurt er langer zodat mensen zelf kunnen bepalen in welke periode ze een all inclusive vakantie willen boeken. Jouw all inclusive vakantie is hier van alle luxe en gemakken voorzien. Kilometers lange boulevards met zij aan zij het éne luxe vakantieoord na het andere. Of je nu vrijgezel bent of een familie met kinderen, iedereen is voorzien van een compleet tot in de puntjes verzorgde zonvakantie.

Ultra all inclusive zonvakantie

Niet elk resort hotel is gelijk. Bekijk goed wat de faciliteiten en verschillen eigenlijk zijn. Een goed voorbeeld van ultra all inclusive is dat je 24 uur per dag gebruik kan maken van de bar voor hapjes en drankjes. Bij standaard all inclusive, kun je alleen tussen bepaalde tijdstippen terecht aan de bar. Deze zal veelal in de nacht en ochtend gesloten zijn.

Vijf sterren hotels

Er zijn veel verouderde hotels. Maar ook gloednieuwe resorts waar alles nog glimt en lekker ruikt. Sterren zeggen niet alles. Maar als je van schoon en luxe houdt dan is ons advies om alleen te zoeken in 5 sterren resorts en hotels (Zeker in vakantielanden als Turkije, Bali en Mexico). Je zult bijna zeker spijt krijgen als je voor minder gaat. Het personeel is afhankelijk van het hotel management. Je kan in een familie hotelletje zonder sterren de beste verzorging en service ontvangen. Terwijl je in een kolossaal 5 sterren resort misschien je niet gehoord voelt. Maar de sterren zeggen wel iets bij de grote resorts over de staat van de kamers of appartementen, de voorzieningen in de kamers, de zwembaden en strandbedden en vooral ook het buffet. De recensies bij een accommodatie zeggen ook niet alles, want iedereen heeft een persoonlijke smaak en verwachting van een accommodatie. Met een 5 sterren resort zit je eigenlijk altijd veilig!