Last minute Griekenland

Last minute Griekenland

Als je een last minute naar Griekenland boekt, zal er veel te genieten zijn. Een heerlijk mediterraan klimaat, restanten van de oude Antieke Griekse cultuur en ongerept natuurschoon zullen je tijdens je vakantie begeleiden. Proef van de unieke gerechten als moussaka en choriatiki, en drink onbekommerd een glaasje Ouzo bij een ondergaande zon. Griekenland brengt het allemaal nabij!

Een last minute vakantie kan natuurlijk ook gewoon all inclusive! Lekker goedkoop volledig verzorgd worden en genieten van een complete vakantie.

Griekenland

Schoonheid van de eilanden

Als je via een last minute in Griekenland belandt, dan is een bezoek aan een van de vele eilanden die dit land rijk is een heel goed idee. De meeste Griekse eilanden zijn aan de oostkant van Griekenland gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland Kreta is een heerlijke uitvalsbasis voor je vakantie. Dit grootste eiland van Griekenland is niet voor niets bij vele vakantiegangers erg populair. Op elk eiland (Denk aan Lesbos, Naxos, Samos of Kos) kun je een geheel eigen geschiedenis, natuurschoon en cultuur aantreffen. Onderzoek voor je de last minute boekt goed wat jouw vakantiewensen zijn, zodat je naar het eiland af kan reizen dat het beste bij je past!

Vasteland

Maar ook het vasteland van Griekenland heeft veel te bieden en is zeer geschikt voor een bezoek tijdens uw zonvakantie. Dit vasteland is minder populair bij vele toeristen dan de Griekse eilanden, maar dit is vaak ten onrechte: zeker voor de liefhebbers van natuur en cultuurgoed. In het binnenland kun je bijvoorbeeld de hoofdstad van Griekenland bezoeken: het fascinerende Athene. In deze stad zullen je ogen steeds weet wat anders ontdekken. Bezoek de Akropolis of breng wat onbekommerde tijd door tussen de marktjes en terrassen van Monastiraki en de Plaka. Maar ook wie door culturele trekpleisters wordt aangetrokken hoeft niet lang te zoeken. Het oude Sparta en Olympia, beiden op het schiereiland Peloponessos gelegen, zijn bronnen van oude cultuur. Tot slot kun je het departement Thrakim aan de grens met Turkije bezoeken met de mooie Evros Delta en het fascinerende Dadia woud!

Accommodaties

Een last minute naar Griekenland boeken is jouw kans om uitgebreid van dit schitterende land te genieten voor een redelijke prijs. Neem een luxe hotel, of zoek juist naar de gemoedelijkheid van een gezinscamping. De Griekse eilanden bieden voor ieder wat wils; je kunt je er in de zorgzaamheid van een chique ressort onderdompelen, maar ook op een natuurcamping met minimale voorzieningen verblijven. Op de meeste eilanden is een bloeiend uitgaansleven te vinden, en zo kun je zowel overdag als ‘s nachts optimaal van het schitterende vakantieland Griekenland genieten!