Beste Reisorganisaties

Beste Reisorganisaties

Een duidelijk overzicht van de beste reisorganisaties waarbij je altijd wel een goede last minute vakantie kunt boeken. Klik op de organisatie om er meer over te lezen of klik door naar de website voor hun complete aanbod in last minute zonvakanties.

TUI Reizen

Een van de grootste reisorganisaties van Nederland is TUI. Sinds 1 oktober 2015 is de naam Arke veranderd in TUI. Met Arke was er al een groot klantenbestand opgebouwd, dat onder de naam van TUI moest worden uitgebreid. Met het motto ‘more than a smile’ proberen ze iedere klant een lach op het gezicht te brengen wat betreft hun vakantie. Het aanbod van Tui loopt enorm uiteen van autovakanties, zonvakantie, wintersport en stedentrips tot all-inclusive vakanties naar verre oorden. Ook een Adults Only vakantie kun je met TUI Sensimar boeken.

Kras reizen

‘De wereld is Kras’ is de bekendste slogan van deze organisatie. Ook is het een van de oudste reisorganisatie van Nederland, want Kras werd al n 1922 opgericht. Door de jaren heen heeft deze Kras haar doelgroep verbreed en heeft daardoor een breed assortiment aan reizen, waarbij de rondreizen het meeste in trek zijn.

Corendon

Corendon is gestart als echte Turkije-specialist in 2000. Maar in de afgelopen jaren heeft deze reisorganisatie zich flink ontwikkeld en een groot marktaandeel opnieuw veroverd door onder andere de reclames met Cor en Don. Corendon kenmerkt zich door de flexibele houding en bijbehorende voordelige prijzen voor onder andere vliegvakanties.

Sunweb

Ook Sunweb is in 2000 opgericht en biedt sindsdien vakanties aan naar binnen en buiten Europa. De focus van Sunweb ligt op zonvakanties en autovakanties waardoor de populairste bestemmingen zich rondom de Middellandse Zee bevinden. Daarnaast heeft Sunweb zich gespecialiseerd in wintersportvakanties.

De Jong Intra reizen

In het jaar 1972 is De Jong Intra reizen opgericht en biedt sindsdien vakanties in alle soorten en maten aan. Een groot onderdeel van hun reisaanbod zijn busreizen, maar ook voor een stedentrip, wintersport of een cruise kun je bij deze reisorganisatie terecht.

FOX Vakanties

FOX vakanties is een onderdeel van de ANWB en heeft zich gespecialiseerd in het online aanbieden van vakanties naar verre bestemmingen. Een vakantie binnen Europa kun je er dus bijna niet vinden, maar ze hebben wel een ruim aanbod naar onder andere Azië, Zuid-Afrika & Bali. Daarnaast biedt FOX verschillende soorten reizen aan bijvoorbeeld groepsrondreizen, singelreizen of individuele rondreizen.

Eliza was here

De reisorganisatie Eliza was here is gespecialiseerd in bijzondere en unieke vakanties, allemaal rondom de Middellandse Zee. Daarbij focust zij op kleinschalige en rustige vakantiebestemmingen. Onder andere in Griekenland en Spanje bevinden zich uitgelichte locaties welke ieder jaar door Eliza was here opnieuw gecheckt worden om aan verwachtingen te kunnen blijven voldoen.

333 Travel

333 Travel heeft zich als reisorganisatie gespecialiseerd in de individuele verre reizen. Inmiddels werkt zij al meer dan 17 jaar in de rondreizen welke altijd per individu op maat georganiseerd worden. Alle pakketten die 333 Travel aanbied zijn volledig verzorgd zodat je je nergens meer zorgen over hoef te maken op het moment dat je op vakantie gaat, alles is geregeld!

Djoser

De reisorganistie Djoser heeft een focus op groepsreizen. Zo’n 30 jaar geleden begon Djoser met een georganiseerde reis naar Egypte welke nog steeds haar beste bestemming is. Desalniettemin kun je tegenwoordig reizen over de alle continenten boeken. Het unieke van deze groepsreizen is dat enkel de groep en de overnachtingen vast liggen, voor de rest kun je zelf keuzen maken voor je dagindeling en ben je nergens verplicht om aan mee te doen.