Last minute Spanje

Last minute Spanje

Als je een last minute boekt naar Spanje dan boek je een vakantie naar een van de meest boeiende vakantiebestemmingen in Zuid- Europa.

Een last minute vakantie kan natuurlijk ook gewoon all inclusive! Lekker goedkoop volledig verzorgd worden en genieten van een complete vakantie.

SpanjeSpanje is een land met een zeer rijke historie, maar er is ook prachtig natuurschoon te vinden en een spannend uitgaansleven. Deze variatie maakt van Spanje een vakantieland waar voor ieder wat wils is te vinden. Je kunt besluiten om eerste de grote plaatsen te bezoeken, zoals Madrid in het binnenland en Barcelona aan de kust. Maar ook een bezoek aan een van Spanjes mooie eilanden, is de moeite meer dan waard. Ziet je jezelf al heerlijk zonnen op de Canarische eilandengroep of de Balearen? Snel naar Spanje toe!

Luxe badplaatsen

Bij je last minute naar Spanje heb je de keuze aan een enorm aanbod aan mooie luxueuze badplaatsen. Je kunt natuurlijk neerstrijken in de Costa Brava, Costa Dorado, Costa del Sol, Costa del Luz, Mallorca, Ibiza, Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote. Op al deze locaties open vele verschillende soorten accommodaties hun deuren voor jou.

Je kunt kiezen voor een afgelegen authentiek appartementje, maar ook neerstrijken in een ressort of een hotel waar je veel luxe kan vinden en je je heerlijk kan laten verwennen. Daarnaast is een jongerenreis naar 1 van deze populaire bestemmingen ook een goeie optie.

Verblijfsmogelijkheden

Spanje is een zeer afwisselend land dat veel verschillende soorten accommodaties aan de vakantieganger aanbiedt. Wie even alle verantwoordelijkheid achter zich wil laten kan zijn heil zoeken in een van de dure hotels die veelal aan de kust liggen. Voor last minute boekers die juist verlangen naar een rustige vakantie bestaat er de mogelijkheid om een huisje in het achterland te huren. Deze rustieke appartementjes kun je door heel Spanje verspreid vinden. Huur bijvoorbeeld in het unieke bergdorpje Bubion in de Sierra Nevada een huisje en geniet van natuur, zon en rust. Voor de kinderen is het goed te weten dat deze huisjes vaak een zwembad in de tuin hebben. Iedereen kan op deze manier optimaal van de vakantie genieten!

Culinaire hoogstandjes

Een zonvakantie naar Spanje is niet compleet zonder te genieten van de heerlijke Spaanse keuken. De Spanjaarden weten je te trakteren op de meest uiteenlopende gerechten. Een zeer populair Spaans gerecht is natuurlijk de Paella, een rijstschotel, gevuld met kip of vis. Maar vergeet ook niet te genieten van Tapas, een typisch Spaanse lekkernij. Tapas zijn hapjes die zalig bij de borrel smaken en die vervaardigd worden van verschillende ingrediënten, zoals olijven en sardines. Of drink op een klein schaduwrijk terrasje een glas Sangria, de fruitige en verfrissende wijn die het culinaire gezicht van Spanje zijn unieke uitstraling geeft!