Last minute Italië

Last minute Italië

Als je een last minute boekt naar Italië, zul je gedrenkt worden in een land met een prachtige cultuur.

Een last minute vakantie kan natuurlijk ook gewoon all inclusive! Lekker goedkoop volledig verzorgd worden en genieten van een complete vakantie.

ItaliëKunst, cultuur en eeuwenoude historie kleuren dit land en maken er een zeer geschikte vakantiebestemming van. Laat je verrassen door het schitterende landschap en het eeuwenoude cultuurgoed. Maar ook pasta, pizza, Chianti en Lambrusco maken de Italiaanse sfeer compleet. En dat is nog niet alles wat Italië de vakantieganger heeft aan te bieden. Boek een last minute en ontdek het Italiaanse voetbal, de Paus en de authentieke Italiaanse scootertjes. Je kunt bij een last minute in Italië vaak kiezen uit verschillende soorten accommodaties, van campings tot chique hotels. Als je houdt van zon en graag veel wilt ontdekken dan zal la dolce vita in Italië je zeker bevallen!

Uitgestrekte stranden

Als je een last minute naar Italië boekt, denk je allereerst waarschijnlijk aan de vele zonovergoten stranden. Deze bieden veel ruimte om te zonnen en te relaxen, en er valt altijd wat te zien. In Italië kun je uitgestrekte stranden, aflopende stranden, ruige kiezelstranden en stranden met turkoois blauw water vinden waar je naar hartenlust kan zwemmen en duiken. Daarnaast zijn er natuurlijk de stranden waar je een zwoel uitgaansleven aantreft, en waar je uitgebreid van het Italiaanse nachtleven kan genieten. Of je nou een last minute naar Noord, Midden, of Zuid- Italië boekt, overal zijn de stranden schitterend. Italië heeft met 7600 kilometer kustlijn genoeg in huis om elke reiswens te vervullen!

Steden vol cultuur

Maar Italië is ook een land dat een zeer rijke cultuur aan de reiziger aan kan bieden. In Venetië, Florence en Rome kun je eeuwenoude cultuur vinden, en genieten van de vele architectonische hoogstandjes en kunstmusea. In deze steden ligt de boeiende cultuur uit de Renaissance en de rijkdom uit de Oudheid op je te wachten. Boek een last minute naar Italië, en leer van de rijke afwisselende cultuur van dit land. Last minutes bieden vaak hotels aan in alle prijsklassen waardoor je met ieder budget kan genieten van dit boeiende land met zijn rijke cultuur.

Sicilië

Een van de mooiste eilanden van Italië, en daarom een goede bestemming voor een last minute, is het unieke eiland Sicilië. Hier vind je pittoreske landschappen, de nog werkende vulkaan de Etna en authentieke vissersdorpjes. Maar ook ruime stranden en moderne badplaatsen vormen het gezicht van Sicilië. Het eiland Sicilië is al lang een zeer populaire vakantiebestemming voor Nederlanders die van de puurheid van het eiland komen genieten. Boek een last minute in een knus, eenvoudig hotel, of zoek de luxe op in een ressort dat direct aan het strand is gelegen. Een ding mag het duidelijk zijn: Wie een last minute naar Italië boekt kan op oneindig veel verschillende manieren genieten!